Машинни ролки с разтегливост на стреч филма до 300%.

Машинните Mima стреч филми са произведени по КАСТ и БЛОУН технология с разтегливост до 300%. Фолията имат фиксирана залепваща и плъзгаща страна и висока задържаща сила.
Блоун стреч филма осигурява по-голяма устойчивост на разкъсване, задържане на напрежението и устойчивост на износване, което го прави идеален за тежки индустриални товари, неправилни товари и товари с остри ъгли.
Каст стреч филма осигурява по-голяма яснота и блясък както и здравина на опаковката. Подходящи и използвани за леки и тежки товари, специфични с правилна или неправилна форма.
Съвместими с всички видове автоматични и полу-автоматични  опаковъчни машини за опаковка на товари.

MIMALITE® машинен филм
Ширина  440 mm ,450 mm
Дължина от  3250 m до 4500 m
Дебелина  7 µ – 9 µ
На  шпула, обемист,  подпухнал.

MIMALITE  ® – Ориентирано фолио за опаковане.

Mima Films  е производител на най-високо качество престреч фолм от най-ново поколение с марката MIMALITE ®. Предлага идеално решение за осигурена стабилност  на палетизиращите стоки по време на транспортиране. Чрез намаляване на изискваното количество опаковка, новата  идея за опаковане е да предаде значимо намаляване на разходите при опаковането на палет.
MIMALITE ®  ви дава изключителна стабилност на опаковане с пълен контрол над разходите за пакетиране. Изключително издръжливо и много рентабилно фолио, благоприятно и  съвместимо с околната среда, практично и удобно за употреба MIMALITE ® е 100 % рециклируемо. Отпадъците при пакетиране може да бъде съкратени до 60%.
100% силно хлъзгаво от външната повърхност улеснява процеса на товарене и разтоварване на палетите.

   MIMALITE®  фолията имат двоен кант от двете страни на фолиото. Много здрави с много нисък разход на фолио и ниска себестойност на опаковката.