CLIMAWRAP® Perforated film
Ширина  420 mm / 470 mm
Дължина от 250 до 1,500 m
Дебелина 8 µ – 11 µ
Диаметър на картонената шпула
50 mm и 76 mm
Насипно или в кутии

Стреч фолио за свежи и замразени продукти

CLIMAWRAP® – Запазва горещи или замразени палетизираните  продукти и позволява на пресните да дишат.
CLIMAWRAP® филма е иновативна концепция чрез намаляване количеството на необходимата обвивка за опаковка води до значително намаляване на разходите. CLIMAWRAP® е 100% рециклируем. Гарантира качествено опаковане без загуба на задържаща сила дори при температура от –30 °С. Лекотата на ролката и липсата на необходимост да се разтяга правят този продукт лесен за ползване. Контролираното  и сигурно опаковане  намалява риска  от инциденти и повреди, не само за самия товар,но също така за хората и оборудването, включени във веригата на доставките.
Ориентирано фолио за ръчно или автоматично опаковане с предварително зададени свойства.
Макро- перфорираната повърхност, гарантира добрата циркулация на въздуха между фолиото и продукта, което дава следните предимства:

– ГОРЕЩИ ПЪЛНИ  ПРОДУКТИ:
CLIMAWRAP® предпазва от развиващ се конденз и свързаните с това проблеми, като ръжда по метални кутии или капачки промяна в   цвета на опаковките и етикета и влошаване свойствата на лепилото.

– ЗАМРАЗЕНИ ПРОДУКТИ:
CLIMAWRAP® скъсява времето на замразяване тъй като студения въздух навлиза по-бързо до продукта.Скъсява времето за дълбоко замръзяване като влагата може да излезе навън по-бързо.

– ПРЕСНИ ПРОДУКТИ И РАСТЕНИЯ:
CLIMAWRAP® дава защита на продукта с оптимална циркулация на въздуха, което допринася за по-дълготрайна свежест.